FAQ - Ofte stillede spørgsmål

1. Konceptet bag 3-Way Cuppen og hvem kan deltage?

Velkommen til CloudArena's online 3-Way Cup. Uanset om du er helt ny inden for FS, en erfaren FS’er, eller har været væk fra sporten i årevis, er – 3-Way Cuppen en sjov konkurrence. Vores online platform åbner døren for en anderledes og ny konkurrence på alle niveauer. Runderne er skræddersyet til at være simple og tilgængelige og nemme for alle at komme igang med.

Hvad gør 3way cuppen sjov? Udover den fleksible deltagelse uden fastsat dato eller sted, giver Cloud-Arena dig mulighed for at se andre holds videoer og point, så du kan konkurrere på tværs af klubber og geografi. De ikke- fastlåste hold gør det nemt at deltage med de springere, der er tilgængelige, uden at de skal forpligte sig til alle runder, sammen med et hold.

Så uanset om du er en FS-veteran, der ønsker at prøve kræfter igen, eller en entusiastisk nybegynder, er 3-Way Cuppen aktuelt for dig.

Vi opfordre de mere erfarne springere til at træde frem som mentorer og dele deres ekspertise ved at deltage på hold sammen med de mindre erfarne.

2. Hvorfor 3-Way?

Et 3-Way format kræver tre springere plus en kameramand. Dette åbner døren for brug af mindre fly som Cessna 182, som mange klubber har adgang til. Dette gør det lettere for en bredere vifte af springere at deltage fra deres egen klub.

3. Tilmelding af hold

4. Turneringens varighed og scoreforbedring

Konkurrencen holdes over 3 måneder og den afholdes 2 gange i 2024. første konkurrence afholdes fra 1. Marts til 31. Maj. Anden konkurrence afholdes fra 7. Juni til 31. August. Hold kan forbedre deres score og runder helt frem til slutdato, og må gerne indsende flere videoer fra samme runde, hvis de forbedre sig senere hen.

5. Indsendelse og bedømmelse af springvideo

Videoer af spring skal uploades til YouTube med formatet “Holdnavn - Runde X - Dato for spring - evt. kameramand og holdmedlemmer i beskrivelsen". Eksempel: Se eksempel.

I skal huske at aktivere kommentarsporet på jeres video, da dommerne vil benytte dette til at give bedømmelse og feedback.

Linket sendes til dommerne via "Submit runde"-knappen på scoreboard siden.

Dommerpanelet består af flere erfarne FS springere og FS dommere som bedømmer jeres video så snart de har tid. Når en af dommerne har bedømt videoen bliver scoren og video uploadet til scoreboardet. Scoren kan blive ændret efterfølgende hvis flertallet af dommerne vurdere videoen anderledes.

6. Hvordan vinder man?

Der findes 3 præmie vindere i 3-way cuppen og der kan vindes præmier på 2 forskellige måder.

Der udvælges 1 vinderhold på traditionel vis med højest samlede antal point som i almindelige konkurrence og 2 hold ved tilfældig lodtrækning.

Alle hold modtager et lod for hver gennemført runde med en score over 1. Max 5 lodder. For eksempel får et hold med en scoresekvens på 5-4-7-4-2 = 5 lodder, mens et hold med en score på 0-2-5-0-4 får 3 lodder, da ikke alle runder har fået et point.

Kort sagt - Deltag i alle runder og opnå størst chance for at vinde. Her bliver du ikke kun bedømt på at være god, men også for at være 👌

7. Formationer / divepool

Vi bruger International Bodyflight Association's 3-Way divepool, tilgængelig her.

Du kan også holde musen over de blå felter i hver runde kolonne på scoreboardet, og du vil få runden vist som billede. Virker pt. kun på computer eller Desktop mode fra telefonen.

Ved at trykke her kan du se en komplet video over alle sekvenser i divepoolen.

8. Coaching og video

Med henblik på coaching og udvikling opfordres deltagere til at tage fat i deres klubs lokale FS-haj for tips og tricks omkring formationsspring.

Vi opfordrer de mere erfarne springere til at træde frem som mentorer og dele deres ekspertise ved enten at deltage på hold sammen med de mindre erfarne og/eller fungere som holdets videomand.

I samarbejde med vores sponsor, Dropzone Denmark, har du muligheden for at få gratis coaching fra deres kompetente undervisere samt gratis videoslot på jeres spring.

Denne mulighed vil give dig og dit hold de bedste forudsætninger for succes i konkurrencerne, og det opfordres derfor kraftigt til at udnytte dette tilbud!😎

Regler

Generelle regler

Turneringen følger de generelle DFU FS-regler, som kan læses her.

Særlige regler for 3-Way cuppen

Kontaktinformation